Тя добави, че предстои да разговарят с министрите още веднъж

...
Тя добави, че предстои да разговарят с министрите още веднъж
Коментари Харесай

Мария Габриел: Анализът на всички министерства е полуготов

Тя добави, че следва да беседват с министрите още един път във връзка с част от ограниченията, които да се състоят.

Вицепремиерът означи, че би трябвало да се реши какви са идващите цели, защото управническата стратегия е до края на 2024 година и по думите ѝ има доста ясна цел, която е да се даде резистентност и непоклатимост на България. Това съгласно Габриел значи, че дружно с министрите би трябвало да се даде продължението на ограниченията, които са стартирани.

" За мен е значимо диалозите да продължат в доста градивен и доста позитивен дух. За всички нас е споделена отговорност положителната работа, която свършихме за България, да продължи ", сподели вицепремиерът.

В отговор на въпрос тя съобщи, че всяка партия има право да отстоява позициите си. До този миг ние сме видели един извънредно добър синхрон с парламентарните групи, които поддържат държавното управление, означи Мария Габриел.

Запитана дали се тормозим за сигурността на нашите служби, откакто следващ скандал, обвързван с тях, тресе страната, вицепремиерът разяснява: Нееднократно сме заявявали още в самото началото на това държавно управление какъв брой значима ни е тази тематика. България малко по малко би трябвало да си отстоява правото да бъде суверенна страна, която е заслужен член на Европейски Съюз и НАТО.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР