Тя често се причинява от вид бактерия, която предизвиква по-леки

...
Тя често се причинява от вид бактерия, която предизвиква по-леки
Коментари Харесай

Чували ли сте за Ходеща пневмония, вижте как да я познаете

Тя постоянно се предизвиква от тип бактерия, която провокира по-леки признаци

Напоследък от ден на ден се приказва за „ ходещата пневмония “, която поразява наред в Китай. Опасна ли е в действителност тя и по какъв начин можем да я познаем? Лекарите изясняват, че представлява  тип атипична пневмония.  Това е по-лека форма на заболяването, при която признаците нормално са по-леки. Може да не се чувствате зле, а като при простуда.

Състояние, което не е задоволително тежко, с цел да изисква отмора на легло или хоспитализация. Не чувствате потребност да останете у дома, излизате на открито и прекарвате всекидневието си по нормалния метод. Ако посетите доктор, може да не изглеждате задоволително болен, с цел да се назначи рентген на гръдния панер, което е методът за диагностициране на пневмония.

Ходещата пневмония постоянно се предизвиква от тип бактерия, която провокира по-леки признаци.  Те се демонстрират по-постепенно в съпоставяне със признаците, които се развиват при други типове пневмония. Заболяването постоянно се придвижва от дребни деца, които се заразяват в учебно заведение и детската градина. Членовете на фамилията на инфектираните деца нормално стартират да демонстрират признаци две или три седмици по-късно. Симптомите включват болки в гърлото, отмалялост и постепенно влошаваща се кашлица, която може да продължи седмици или месеци. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР