Тя била омъжена за най-добрия приятел на убития снощи Владимир

...
Тя била омъжена за най-добрия приятел на убития снощи Владимир
Коментари Харесай

След Дъжд Качулка! Ето За Какво Е Използван Апартаментът С Експлозивите В Ботевград!

Тя била омъжена за най-хубавия другар на убития нощес Владимир Пелов – Мико, който преди години бил арестуван за двойно ликвидиране в ботевградското село Рогозен и се обесил в пандиза. Когато е бил на независимост, Пелов помагал на вдовицата с две деца с пари. Когато избягал от пандиза, евентуално е била първият човек, който потърсил, с цел да му оказва помощ да се крие, гласи версията на осведомени ботевградчани, съгласно които Весела може и да не е имала нищо със убития Марио Панчев.

Във вторник след 23 часа в центъра на Ботевград, зад музея, беше убит Владимир Пелов, избягал от пандиза при започване на април. Криминално проявеният Марио Панчев и търсеният рисков рецидивист Владимир Пелов откриват пукотевица един против различен. Марио Панчев оцелява с патрон в тялото и е настанен в „ Пирогов ” в тежко положение. Основната версия са неуредени финансови връзки.

Според техни съграждани пък разногласието бил за жена. Панчев свидетелствал против него за убийството на двама роми и по тази причина Пелов желал да отмъсти - е друга версия. Панчев е в доста тежко положение.

Властите са разполагали оперативна информация, че от към месец Пелов се намира на територията на Ботевград. Всеки получен сигнал е бил проверяван. Владимир Пелов е бил с изменена осанка – с брада, облечен със суитшърт с качулка и шапка. Владимир Пелов избяга дружно със съучастника си Радослав Колев през централния вход на Софийския затвор, откакто стреля с револвер по защитата. А на 2-ри юни в Ботевград бе извършена полицейска акция в търсене на избягалия пандизчия.

Последният сигнал, че Пелов се крие в Ботевград, е подаден преди 3 дни.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР