Тя безспорно може да носи титлата Кралицата на Хелоуин. Всяка

...
Тя безспорно може да носи титлата Кралицата на Хелоуин. Всяка
Коментари Харесай

Хелоуин кралицата: всички знаят коя е жената зад тези костюми, но ще я познаете ли вие?

Тя несъмнено може да носи купата " Кралицата на Хелоуин ". Всяка година ни изумява с неповторим костюм за празника, само че и приготвя празненство, на което участват едни от най-известните хора в Холивуд. Тази година обстановката е друга, само че все пак чакаме да забележим с какво ще ни изненада. Ако не се сещате за кого описваме, то повдигаме завесата - Хайди Клум. Жената, която всяка година се дегизира по необикновен метод за празника на Вси Светии. 

Хайди Клум изумява с креативност и осъществяване. Да, зад неповторимите костюми стои огромен екип от експерти, които оказват помощ на Клум да се преобрази, само че заслугите за всичко останало са напълно нейни. Миналата година Клум не изневери на себе си, като се дегизира като много реалистично зомби.

В своя Инстаграм Хайди бе разгласила фотоси и доста видеа от другите стадии на слагане на особено направения за нея костюм и нанасянето на грима, с цел да замязя изцяло на зомби.

Виж още:

В други години Хайди е била в ролята на изкусителната, обилна и доста секси Джесика Рабит. Уникален костюм, грим и тоалет. Освен секси Джесика, Хайди е била и преобразената принцеса Фиона от Шрек. Хайди не просто се старае да бъди неповторима, тя трансформира Хелоуин с всяка минала година.

На нейните празненства не е задоволително да се преоблечеш като Шер или Мерилин Монро, или пък Майкъл Джескън. Трябва да вложиш доста време, сила и хрумвания, с цел да направиш съществено усещане.

Виж още:

През 2013 година, доста преди да се появи известното приложение, с което може да се състарите с 30 години, Хайди Клум видя себе си като остаряла, само че елегантан и богата бабичка. Тя бе толкоз изменена, че в случай че инцидентно я видите на улицата, евентуално ще си кажете: " Брей... каква елегантна стара жена ". Костюмът ѝ бе заслужен за присъединяване в някой филм. Очевидно е, че хубавицата не се опасява от измененията и обича да се забавлява, когато стане време за Халоуин маскиране. 

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР