Тя беше сама дълго време, но това изобщо не й

...
Тя беше сама дълго време, но това изобщо не й
Коментари Харесай

Случи се: 45-годишната Галя от "Каризма" най-после си намери мъж! (ще се женят ли с Алексей - СНИМКИ)

Тя беше сама дълго време, само че това въобще не й пречеше. Галина Курдова или Галя от " Каризма " постоянно е живяла с мотото, че надалеч по-готино е да бъдеш сама, в сравнение с да си " зле съпроводена ". И ето, че ориста й се усмихна като я срещна с сегашния й другар.

Той се споделя Алексей, а тя се осмели да го покаже обществено нощес за първи път. Явно е решила, че той е издържал " тестванията ", с които го е изпитвала и да, той е мъжът за нея. Дано!...

Двамата живеят дружно в Лондон, където Галка се откри незабавно, щом с Миро от " Каризма " завършиха и дуета, и връзките си. Там тя работеше в напълно друга сфера, беше в организация и се справяше добре. По едно време имаше връзка с цветнокож симпатяга, само че не беше нищо съществено и се разделиха.

Не е ясно от кой момент Галя и Алексей са дружно, само че близки до нея подшушнаха, че май ще стане дума и за женитба. Идния месец Галка ще чукне 45 лазарника и в случай че желае да има дете, към този момент й е време, че и дори се е забавила...

Тя обаче в никакъв случай не е казвала, че желае брак и деца, тъй че няма да се учудим и в случай че е решила да живее с мъжа си просто по този начин - на фамилни начала, без риск да си омръзнат или да се гледат като благосъстоятелност.

Всъщност по този начин направи и журналистката Мира Баджева, която мина 50-така. Чаровната Мира от дълго време съобщи, че не желае да ражда и желае да живее свободно и необвързано.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР