Тя беше придружена от баба си Агата на сцената и

...
Тя беше придружена от баба си Агата на сцената и
Коментари Харесай

Рей счупи британския рекорд за най-много победи за една година, когато Кайли Миноуг закри шоуто, след като взе гонг за световната икона

Тя беше съпроводена от баба си Агата на сцената и се извини, до момента в който се разплака, шегувайки се: " Грозно рева по националната телевизия. "

Звездата сподели на тълпата, че междинното й име също е Агата и добави: „ Баба ми е будна до 3 сутринта и се моли за мен и красивите ми сестри. "

Рей назовава триумфа „ знамение “

Рей, на 26 години, също завоюва премиите за най-хубаво R&B осъществяване, най-хубав нов реализатор и създател на песни на годината – гонг, който беше разгласен преди церемонията – и извърши комбинация от нейни песни, в това число Ice Cream Man и Escapism по време на шоуто.

Преди нейния трофей, върхът за най-вече извоювани британци за една вечер беше четири, държан взаимно от Хари Стайлс, Адел и Блур – само че това към този момент е разрушен.

Това бележи необикновено пътешестване за родената в Лондон певица, която извика някогашния си лейбъл през 2021 година и продължи да издава дебютния си албум съгласно личните си условия като самостоятелна звезда.

Тя оглави класациите при започване на 2023 година и също...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР