ТЯ беше последната жена, застанала на тазгодишното издание I’m A

...
ТЯ беше последната жена, застанала на тазгодишното издание I’m A
Коментари Харесай

3 пъти самотната майка Джоузи Гибсън е вдигнала рамене срещу жестоките шегаджии и защо споделя леглото със сина си, докато той навърши 18

ТЯ беше последната жена, застанала на тазгодишното издание I’m A Celebrity Get Me Out of Here! и Джоузи Гибсън се завръща на нашите екрани през днешния ден в завръщането си в „ Тази заран “.

Освен утринното предаване, занапред следва да чуем какво още следва за кипящата водеща след престоя си в джунглата, само че едно нещо е несъмнено, петгодишният й наследник Реджи няма да бъде надалеч.

38-годишната Джоузи разкри, че се е върнала с дребния си сътрудник в закононарушението, като сподели, че не го е изпускала от погледа си, откогато е помахала за довиждане на Австралия.

Тя разкри: „ Гушках Реджи, както не бихте повярвали. Беше толкоз хубаво да се събера още веднъж с него. “

Самотната майка на една, която се раздели с бащата на Реджи Тери малко след раждането, призна, че доста се е борила да бъде отделена от своята горделивост и наслада.

Размишлявайки за дните, преди да се съберат още веднъж, тя сподели: „ Липсваше ми толкоз доста и можехте да видите, че бях в действителност тъжна и не бях себе си. “

И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР