Тя беше първата му известна връзка, още повече, че на

...
Тя беше първата му известна връзка, още повече, че на
Коментари Харесай

Понеже Джизъса не дава стотинка на децата си: Първата му жена Христина Витанова прави масажи с щастлив край! (СНИМКИ)

Тя беше първата му известна връзка, още повече, че на нея той направи първите си две деца. Да, приказваме за Христина Витанова - гимнастичката, която имаше шанса първа да опознае Благой Георгиев и първа да се опари от него.

Както знаем, двамата не са дружно ужасно доста време, а след това той " опука " още дузина гърли - на някои от тях направи и деца. Такъв си е Благо - сее семето и бяга, а различен да му мисли за развъждането на отрочетата. Само че, зар разлика от една Есмер Омерова да вземем за пример, Христина Витанова няма богати родители и би трябвало сама да се грижи за хлапетата и да обезпечава парите.

Джизъса не им дава и стотинка, като това е социална загадка, по тази причина през днешния ден се разбра, че Витанова е почнала работа като масажистка. При това такива неповторими разтривки с благополучен край правела, че клиентите оставали предоволни.

Под " благополучен край " не бързайте да се подхилвате под мустак и да си записвате час, в случай че не сте жена. Защото Витанова прави разтривки за подмладяване главно на дами, а една от постоянните й клиентки е певицата Анелия.

" Наистина е със златни ръце и е научила неповторима техника. Тръгвам си щастлива и хубава всякога ", радва се Анелия.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР