Тя беше първа, но е напът да остане последна. Валерия

...
Тя беше първа, но е напът да остане последна. Валерия
Коментари Харесай

Река от сълзи за Валерия: Евгени и Боряна правят първия с@кс зад кадър!

Тя беше първа, само че е напът да остане последна. Валерия Георгиева е първото целунато от Евгени Генчев момиче в " Ергенът ", а и втората целувка беше за нея. Докато внезапно не затрещя " стихия " и пианистът не се превъзбуди по този начин, както не сме го виждали до момента.



Тази, която му отвя главата, бе Боряна. Повече от явно бе, че към Валерия той не е показвал и грам от страстите си към Боби. Георгиева предизвикваше романтика в него, деликатност... до момента в който Боряна му подкоси краката и му изправи... достолепието с физиката си.



" Толкова си гореща, толкоз си с@кси... А и тези крайници... чудя се какъв брой ли пъти могат да се увият към мен ", говореше й Генчев нощес, след което очевидно по този начин се възбуди, че стартира да хапе ръката й по цялата дължина. Миг по-късно езикът му беше в устата й, а гледката повече от красноречива.



Е, това е единствено началото, защото ласките с Боряна ще имат продължение. Именно те ще сложат завършек на връзките сред Валерия и Евгени, разкриха източници от кухнята на формата. Нещо повече - Боряна ще е и първият с@кс зад кадър в имението, довериха осведомени.

" Нали се сещате, че това са три месеца на фотоси, в които Евгени или който и да било, няма да седи все наедрял... та той ще се побърка. Нормално е да има връзки с момиче, което харесва, само че за жал на Валерия, това бе Боби ", гръмнаха бомбата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР