Тя беше лекоатлет, спортист и тв водещЧесли Крист, победителката в

...
Тя беше лекоатлет, спортист и тв водещЧесли Крист, победителката в
Коментари Харесай

Мис САЩ 2019 пусна последна снимка в Инстаграм и се хвърли от небостъргач в Ню Йорк 


Тя беше лекоатлет, състезател и тв водещ

Чесли Крист, победителката в състезанието Мис Съединени американски щати за 2019 година и сътрудник на развлекателната новинарска стратегия "Екстра ", умря на 30-годишна възраст, заяви NPR, съобщи lifeonline. bg.

Полицията заяви, че Крист е скочила от жилищна постройка в Манхатън и е била оповестена за мъртва на мястото в неделя сутринта. Семейството й удостовери гибелта й в изказване.



"В опустошаване и огромна тъга, ние споделяме гибелта на нашата обичана Чесли. Нейната велика светлина беше тази, която въодушеви другите по света със своята хубост и мощ ", сподели фамилията й.


„ Чесли въплъщаваше любовта и служи на другите, без значение дали посредством работата си като юрист, борещ се за обществена правдивост, като Мис Съединени американски щати и като водещ на EXTRA. Но най-важното е, като щерка, сестра, другар, наставник и сътрудник – ние знаем нейното влияние ще живее ", сподели фамилията й.

Крист, някогашна спортистка от първа дивизия и юрист от Северна Каролина, завоюва състезанието Мис Съединени американски щати през май 2019 година и се състезава в състезанието Мис Вселена същата година.

Коронясването й означи повече от персонален успех: това означаваше, че за първи път три чернокожи дами победиха на Мис Съединени американски щати, Мис Тийн Съединени американски щати и Мис Америка.

Според полицията тялото на Крист е открито към 7 сутринта в неделя пред постройката на Орион, многоетажна постройка на Западна 42-ра улица в центъра на Манхатън.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР