Тя беше гост на сватбата на Кейт и Уилям преди

...
Тя беше гост на сватбата на Кейт и Уилям преди
Коментари Харесай

Принцесата - дух! Коя е Лала Салма и защо я наричат "изгубената кралица" на Мароко?

Тя беше посетител на сватбата на Кейт и Уилям преди 12 години. Беше брачна половинка на един от най-влиятелните владетели на Изтока. Но през днешния ден принцеса Лала Салма, обичана брачна половинка на починалия крал на Мароко е безследно изчезнала. А съгласно някои - може би убита.

 

Легендите към нея стартират още по времето, когато се омъжва за един от най-могъщите владетели в арабския свят. Лала, която е съвременна жена и не признава рестриктивните мерки, се трансформира в първата брачна половинка на краля на Мароко, която е наричана " принцеса " и приета за кралица в страната си и в чужбина. Друго забавно към нея е фактът, че тя има право да пътува отвън страната даже и сама. И неведнъж може да бъде забелязана като формален представител на Мароко в чужбина.

Лала Салма се облича като съвременна жена, снима се и постоянно не носи кърпа. Това я трансформира в същински знак на смяната. След гибелта на брачна половинка си обаче, принцесата изчезва без диря. Тя не е виждана в обществото, не взе участие в публични церемонии, нито се демонстрира.  Преди години потеглиха клюки, че е била убита, само че нейна поява през 2019-а година с щерка й в прочут ресторант опроверга мълвата. 

 

При все това отсъствието на Лала буди доста въпроси. Смята се, че тя дели времето си сред апартамент в Ню Йорк, замък в Мароко и още един в Гърция. Но съвсем никой не я вижда. В същото време юристът на фамилията настойчиво отхвърля мълвата, че тя е избягала от страната си. От брака си с краля на Мароко тя имаше наследник Мулай Хасан - новият крал на страната и принцеса Лала Кадия.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР