Тя беше един от най-колоритните участници в предаването Hell’s Kitchen.

...
Тя беше един от най-колоритните участници в предаването Hell’s Kitchen.
Коментари Харесай

Гичка: След Hell`s Kitchen вече не работя в училищния стол

Тя беше един от най-колоритните участници в предаването Hell’s Kitchen. Без никакъв опит в професионалната кухня, Гичка Красимирова успяваше да се оправя с провокациите в кулинарната конкуренция и да стигне съвсем до финала.

"Принцесата на Hell’s Kitchen ", по този начин началник Ангелов наричаше Гичка и не криеше благосклонностите си към нея.

Гичка стартира работа в производството на тестени произведения още на 15 година, само че признава, че на занаята в кухнята я учи нейният свекър, който по специалност също е готвач.

Започва работа в кетъринг компания, а по-късно става основен готвач в детски стол.

С какво се занимава Гичка в този момент, още ли работи в учебния стол и какво съумя да научи от прекарването си в кулинарното шоу, разберете от изявлението с нея за Vesti.bg

- Гиче, след края на Hell’s Kitchen удовлетворена ли си от спечелилия в шоуто?

- Разбира се, че съм удовлетворена. Дани го заслужава. Той е доста добър готвач.

- Дани Спартак ли беше твоят любимец или различен от участниците?

- Моят любимец беше Филип. Той е същински експерт в кухнята и на доктрина, и на процедура знае доста.

- Самата ти по какъв начин реши да участваш във формата?

- Всичко се случи доста бързо, не имах вяра че ще изберат тъкмо мен, само че имах поддръжката от фамилията си. Радвам се, че участвах и съумях да науча много неща и да се срещна с доста хора.

- Кое беше най-трудно за теб по време на присъединяване ти в Hell’s Kitchen?

- Най-трудно ми беше, когато някои от участниците ме назоваха слаб готвач. Също по този начин и поради неналичието на фамилията ми.

- Шеф Ангелов сподели, че ти си неговата уязвимост в този формат. Според теб с какво съумя да спечелиш благосклонностите му?

- Шеф Ангелов е извънреден експерт. Мисля, че той е образец за всеки готвач. Не знам дали съм спечелила благосклонностите му, само че в никакъв случай няма да не помни по какъв начин ме накара да хапвам стриди и най-вкусното шкембе, което съм яла, бе в ресторанта му.

- Как се появи твоя интерес към готвенето?

- От доста дребна се занимавам с правенето на тестени произведения. Но всичко стартира от една коприва. Свекърът ми ме накара да сготвям, беше цялостен неуспех. Той беше доста добър готвач и го помолих да ме научи на занаята. Така стартира всичко.

- Ти беше и един от участниците с максимален напредък в шоуто, кои бяха най-важните уроци, които съумя да научиш?

- Научих, че когато има кой да ти подаде ръка (да ти покаже кое по какъв начин се прави) постоянно ще се оправиш, стига да имаш предпочитание, естествено. Също по този начин разбрах, че не би трябвало да се доверяваш прекомерно доста.

- Някои от вечерните резервации бяха много сериозни за вас. Лично за теб кои бяха най-стресовите моменти?

- Вечерните резервации бяха доста тежки. От страни наподобява елементарно, само че не е по този начин. Най-тежка беше резервацията за околните ни. Аз не откъсвах очи от тях, а в това време трябваше и да сготвям.

- А най-вълнуващите такива в предаването?

- За мен най-вълнуващият миг беше, когато трябваше да готвим утринна закуска за децата. От мощно неспокойствие аз се провалих. Това ми подсети за външния свят. Все отново за деца работя, не трябваше да се тормозя, само че го направих.

- Какво се случва с теб след края на шоуто? Работиш ли още в учебния стол и изобщо по какъв начин се промени живота ти след Hell’s kitchen?

- В момента работя, само че не в стола. Там започнах просто, с цел да се срещна с детската кухня. Сега се занимавам с кетъринг.

- А какви са проектите ти за бъдещето?

- Не обичам да върша проекти, ориста си знае работата. Но с сигурност ще изчета и науча международна кухня.

- Кое ядене от Hell’s Kitchen изрично не искаш да готвиш повече?

- Колкото и необичайно да звучи, детето ми желае да ѝ върша ястията от предаването. Колкото и да не одобрявам тази кухня, на нея и харесва, тъй че ще ги сготвям.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР