Тя беше диагностицирана с рак по-рано тази година, казаха източници,

...
Тя беше диагностицирана с рак по-рано тази година, казаха източници,
Коментари Харесай

Кейт се скрива до края на годината

Тя беше диагностицирана с рак по-рано тази година, споделиха източници, близки до кралското семейство, представени от The ​​Daily Beast. Очаква се Кейт и фамилията да прекарат идната седмица в селска къща в имението Сандрингам.The Daily Beast оповестява, че принц Уилям ще посвети повече време на обичаната си през идващите шест седмици, защото кралското семейство няма да се появява обществено до предварителните избори в Обединеното кралство на 4 юли.Изминаха пет месеца, откогато принцесата на Уелс беше забелязана за финален път на обществено място и източници считат, че кралският замък скоро още веднъж ще показа вести за нейното здраве.

„ Не бих изключил друго видео известие, което да осведоми страната за нейното здраве. Доказано е, че това е доста ефикасен метод да държим теоретиците на конспирацията на разстояние “, сподели източник пред The ​​Daily Beast.
Реклама
Принцесата се отдръпна от публичните си отговорности, откакто на 22 март разгласи, че е била диагностицирана с форма на рак и е почнала химиотерапия.Принц Уилям показа настояща информация за здравословното положение на брачната половинка си предходната седмица, като сподели, че тя „ се оправя добре “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР