Тя бе смазана от бой от приятеля си швед Сами

...
Тя бе смазана от бой от приятеля си швед Сами
Коментари Харесай

Побеляхме От Ужас! Нанесоха Нечовешки Побой На Обичана Млада Българска Певица! Вижте Снимки От Зверството! Тежката Участ Сполетя

Тя бе смазана от пердах от приятеля си швед Сами Кий Сверт. След като се прибират от женитба гаджето й я бие до кръв в дома си. Певицата споделя и за различен случай, когато е била пребита и лежала в болница. Преди дни Рут Колева също се оплака от ударите, нанесени й от бивше гадже.

Тя акцентира, че проблемите с домашното принуждение съществуват от дълго време и за това би трябвало да се приказва повече.

Оказа се, че Рут, която посвети цяло парче на насилваните дами, е била грубо пребивана и то не един път. Рени също е била жертва на тормоз от страна на мъжа си. Тя отхвърля той да й е посягал, само че споделя: „ Психическият тормоз е доста по-силен и остава за цялостен живот “. Фолкпевицата добавя, че някогашният й брачен партньор Борис остава най-голямата й обич, макар породените контузии. Яна Маринова споделя, че е била посинявана в ученическите си години от малко по-големи момчета. Уличните бандити, по които си падала актрисата, съумели да вгорчат живота й дотам, че оттогава хубавицата не желае и да чуе за кофти мачовци, които желаят да управляват връзката.

Експоловинката на Жана Бергендорф се ожали пред съда, че е жертва на домашно принуждение. Танцьорът Леандър Янес, прочут като Лео съобщи, че съществена виновност за домашните мелета има певицата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР