Тя бе отведена до олтара от баща си. Баба ѝ

...
Тя бе отведена до олтара от баща си. Баба ѝ
Коментари Харесай

Горчиво! Дъщерята На Държавния Глава Вдигна Изненадваща Сватба С Известен Сценарист! Ето Снимки!

Тя бе отведена до олтара от татко си. Баба ѝ Барбара Буш, на която е кръстена, умря през април на 92 години, само че бе почетена от внучка си на сватбения ѝ ден. 36-годишната щерка на американския президент носеше гривна, подарена от дядо ѝ на баба ѝ за 70-ата годишнина от сватбата им през 2015 година Синьото нещо, което се носи на женитба, съгласно американската традиция, са били чифт обеци, подарък от Джена Буш Хейгър - близначка на Барбара.

Джена показа, че след сватбата е плакала доста от благополучие. Сестра ѝ и годеникът ѝ се венчали в Мейн поради дядо ѝ, а и тъй като е място, което цялото семейство обича и усеща като собствен дом.

На церемонията Джена вдигнала тост за сестра си: " Просто споделих какъв брой мнного значи тя за мен, само че в действителност приключих с писмо, което дядо ми е написал на баба ми. "



Джордж Буш разгласява кадър от сватбата, на който води щерка си към олтара и написа:

" Барбара е спрягана за неповторима и мощна жена и с право, тъй като тя е неповторима и мощна. С Лора сме толкоз горди с нашата сензитивна, смела, буйна, блага, интелигента и любяща щерка. И сме разчувствани да приветстваме Крейг Койн с добре пристигнал в фамилията. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР