Tя бе обявена в неуважение към публиката, след като се

...
Tя бе обявена в неуважение към публиката, след като се
Коментари Харесай

Пълна безвкусица: Емануела стана за смях

Tя бе оповестена в пренебрежение към публиката, откакто се появи по спортен екип на присъединяване. На всичко от горната страна се бе качила и на токчета.  Изисканата рокля бе заместена от червен спортен екип.

Под видеото в мрежата заваляха редица отрицателни мнения.

 Един съпостави облеклото й с пижама, различен сподели, че това  е формалният спортен екип, а трети написа: „ Смешки! Уважение към присъстващите. Наистина е дъно. “

„ Важното е, че ток има “, очевидно визирайки алените боти на висока платформа, които Емануела бе съчетала с аления спортен екип.

Изпълнителката не стопира с излагациите. То или ще излезе без долни дрехи, та почитателите да се любуват на прелестите й, ту ще се облече като цялостна селянка. Докарва си гнева на феновете. Чуди се към този момент какво да измисли, с цел да задържи вниманието върху себе си. От ден дневно потвърждава, че е без никакви задръжки. Певицата е без капка морал. Наскоро излезе на сцената по този начин, че да се видят всичките й интимни елементи. Черното боди, което беше поставила, се оказа излишно, тъй като не скри нищо. „ Катеричката “ на фолк дивата напряко изскочи на показ. Силиконовите й гърди също.

Автор: telegraph.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР