Тя бе една от най-близките му приятелки. Не само в

...
Тя бе една от най-близките му приятелки. Не само в
Коментари Харесай

Разплака света: Лиса Курдоу разкри от какво точно си е отишъл Матю Пери!

Тя бе една от най-близките му приятелки. Не единствено в сериала, само че и въобще. Лиса Кудроу, която извърши ролята на чаровната " шматка " Фийби в " Приятели ", проговори първа за гибелта на Матю Пери.

Лиса, която тази година навърши 60, само че не й личат, призна, че е надълбоко потресена и тъжна от кошмарната новина за края на обичания Чандлър Бинг. Но и сподели, че не е сюрпризирана. Кудроу, както и всички останали, постоянно са били наясно с живота, който живее Матю и с рисковете, които той е криел.

Екранната Фийби си разреши даже да показа своята версия за нещастието с Пери и тя бе разкрита от нейни представители. Според Лиса, Матю е приел огромно количество хапчета, откакто се е прибрал в дома си, а след това се е отпуснал в джакузито.

" Мисля, че е взел доста медикаменти, той беше привързан към тях, те го успокояваха. Битката му с алкохола и зависимостите бе тежка и дълга, само че той съумя. Успя да им каже не. Остана му обаче навика да взима медикаменти, които са му предписани от доктор. Въпреки това, в случай че ги вземеш в огромни количества, това може да те убие. Мисля, че е станало тъкмо по този начин ", е версията на Кудроу.

Тепърва ще се разбере дали тя е права, или не, тъй като лекарите към момента не са подготвени със заключенията си по случая. Вече втори ден фотосите на Матю Пери обикалят стените на милиони хора в социалката и като че ли никой не желае да повярва, че Чандлър към този момент не е тук.

Но Матю искаше да не се помни единствено с ролята си в " Приятели ", а най-много с борбата си със зависимостите и това, че е оказал помощ в нея и на доста други хора. Или най-малко е опитал...

Тагове: Лиса Кудроу Матю Пери Фийби приятели Чандлър Бинг джакузи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР