.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; } audio::-internal-media-controls-download-button {

...
.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px;
} audio::-internal-media-controls-download-button {
Коментари Харесай

Къде се крие тайната за щастлива връзка и успешен брак?

.txtvaudio2 { color: #666666; font-family: Verdana; font-size: 11px; } audio::-internal-media-controls-download-button { display:none; } audio::-webkit-media-controls-enclosure { overflow:hidden; } audio::-webkit-media-controls-panel { width: calc(100% + 30px); /* Adjust as needed */ } "Радостни обреди " стартира поредност от брачни съвещания. Общинското дружество, отговарящо за сватбите в града под тепетата, към този момент е поканило двама водещи психолози, които да всеки месец ще организират по един безвъзмезден семинар.  

За 14 февруари Plovdiv24.bg попита специалистите - къде се крие разковничето за щастливата връзка и успешния брак.

"За да има двойка, и двамата в нея - тя и той, би трябвало да се усещат осъществени като личности. Общо ние сме общ брой от два Аз-а и в случай че ги няма Аз-овете, няма "Ние ", показа опита си Събка Дякова - Чехович. 
Колегата й - Стоичко Миличин, пък бе безапелационен, че половинката не би трябвало да е патерица, а сътрудник.  "Всеки има сложни моменти в живота, в тези моменти другият е негова опора, само че когато това се трансформира според, тогава всяка една връзка може да бъде разрушена ", даде своята формулата той. 
И двамата са безапелационни, че няма нищо ужасно в лечението за двойки, в това проблемите да бъдат признавани, тъй като самото признание е голяма крачка към решението им. Напротив - да се скрие и заравяш главата си в пясъка може само да задълбочи тези проблеми. Но.... човек първо би трябвало да осъзнае потребността от терапия.
А за тези, които към този момент са решили, че ще се престрашат - първата от поредицата срещи е на 20 февруари от 18 часа в зала "Лотус " (залата е тъкмо до Централния дом на младоженеца). Входът е свободен. Темата на дебютната консултация ще "Тя и той - огледало един на различен ". Лекциите са подобаващи както за към този момент фамилни двойки, по този начин и за бъдещи фамилии. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР