TX9 поддържа Wi-Fi 6 и има сумарна двулентова скорост 2976

...
TX9 поддържа Wi-Fi 6 и има сумарна двулентова скорост 2976
Коментари Харесай

Tenda TX9 - бърз и стабилен Wi-Fi 6 рутер


TX9 поддържа Wi-Fi 6 и има сумарна двулентова скорост 2976 Mbps
(снимка: Tenda)

Мрежовият производител Tenda Technology разгласи местна наличност на рутера TX9 AX3000 за българския пазар. Моделът идва с поддръжка на новото потомство Wi-Fi 6 технология и сумарна двулентова скорост до 2976 Mbps (2,4GHz: 574 Mbps, 5GHz: 2402 Mbps), което е 66% по-бързо от пиковата скорост на AX1800.

Възможностите на TX9 за обработка на данни са доста усъвършенствани, с помощта на двуядрения NPU интегриран невронен процесор с съществена периодичност до 1,6 GHz. Ядрото може да усили потенциала и да понижи разстройствата за по-плавно 4K видео поточно предаване и AR/VR игри.

С четири самостоятелни FEM модула и 4x6dBi външни двулентови многопосочни антени, TX9 усъвършенства мощността на сигнала и чувствителността на приемане, с цел да обезпечи устойчиво Wi-Fi 6 покритие.

Честотната лента на 5G поддържа ултрависока периодичност от 160MHz, което улеснява потребителите да играят онлайн, без да се тормозят от претоварване на мрежата. TX9 дава и 4 гигабитови Ethernet врата, които могат да употребяват пълноценно всеки мегабит от честотната лента на оператора за безпроблемен гейминг и видео занимания.

TX9 разполага с четири самостоятелни FEM модула и 4 външни многопосочни антени
(снимка: Tenda)

Моделът поддържа огромно многообразие от функционалности като конфигурация на сигнала, разкриване на мрежа, надзор на мрежата за посетители, наставнически надзор, черен/бял лист, превключване на таймера и други

Tenda TX9 е разполагаем на българския пазар на цена от към 160 лева с Данък добавена стойност и 36 месеца гаранционен интервал.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР