TWS (True Wireless Stereo) слушалки са тези модели, които ви

...
TWS (True Wireless Stereo) слушалки са тези модели, които ви
Коментари Харесай

Huawei Audio Lab: беззвуковата стая и ролята й в разработката на FreeBuds 4i

TWS (True Wireless Stereo) слушалки са тези модели, които ви разрешават да слушате и споделяте свободно, без да сте лимитирани от кабели. Следващо равнище на комфорт дава технологията за интензивно шумопотискане (ANC), с помощта на която можете да се потопите в света на музиката изцяло необезпокоявани даже и в шумна среда. През 2020г. Huawei показа първите по рода си слушалки с интелигентно динамично шумопотискане – HUAWEI FreeBuds Pro, издигайки TWS преживяването на последващо равнище, а неотдавна компанията показа и чудесно уравновесения като цена и качество модел FreeBuds 4i – TWS слушалки с интензивно шумопотискане на целесъобразна цена 149 лв..
Интересна част от тяхната разработка се случва в беззвуковата стая в аудио лабораторията на Huawei
Тя се употребява за събиране на звукови данни при извънредно прецизни акустични проби. В същността си това е стая, която гълтам отражението на звука вътре, както и това от външната среда и обезпечава нужната симулационна среда за проби и инспекция на параметрите на звуковите талази.

Беззвуковата стая на Huawei е ситуирана подземен, с цел да се обезпечи допустимо най-тиха среда. Дебелите стени и шумозаглушителите, сложени във вентилационните тръби, предотвратяват проникването на външен звук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР