Twitter Учител в детска градина в централната част на Китай е

...
Twitter
Учител в детска градина в централната част на Китай е
Коментари Харесай

Учител отрови 23 деца в детска градина заради отмъщение

Twitter Учител в детска градина в централната част на Китай е арестуван от полицията по съмнение за отравяне на 23 деца с натриев нитрит, оповестява Би Би Си, представена от Нова тв.

Малчуганите са били  откарани в болница, откакто са изяли утринната си каша в градина в град Джиаозуо, провинция Хенан. Предварителните изследвания демонстрираха, че храната съдържа високи равнища на натриев нитрит. Полицията заяви, че претекстът за хипотетично отравяне към момента не е явен. Според неназовани източници педагогът е желал да си отмъсти на сътрудник. Инцидентът е станал предходната сряда, само че органите на реда оповестиха за него едвам в понеделник.

Едно от децата към момента е в тежко положение, а седем други се лекуват в болница, заяви държавната осведомителна организация Синхуа. Други 15 са освободени. Местните медии оповестяват, че  образователното заведение е краткотрайно затворено и децата са разпределени в други детски градини. Натриевият нитрит постоянно се употребява като хранителна добавка за сушене на месо, само че може да бъде отровен в огромни количества.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР