Twitter въведе функционалност, която ни позволява да премахнем списъка с

...
Twitter въведе функционалност, която ни позволява да премахнем списъка с
Коментари Харесай

Twitter позволява да премахнем нежеланите последователи от акаунта

Twitter вкара функционалност, която ни разрешава да премахнем листата с нежелани почитатели от нашия акаунт, предава. Изданието обаче прецизира, че това не е същото като блокирането на консуматор, при което той спира да вижда нашите известия, да ни изпраща директни известия или да ни следва отново.

Новата функционалност просто отстранява потребителя от нашия лист с почитатели, без в действителност да ги блокира. Така те ще могат да продължат да виждат нашите туитове посредством други сметки или да ни изпращат директни известия. Тази мярка е междинна стъпка, в случай че някой ни тормози или не желаеме да поддържаме връзка с този човек, само че също по този начин не желаеме да го блокираме непосредствено.

В момента опцията за унищожаване на почитатели е единствено в уеб версията на Twitter. За да я активирате, би трябвало да влезете в профила си и да кликнете върху броя почитатели, които имате, тъй че да се появи описът ви с почитатели. След това кликнете върху бутона с трите точки в акаунта, който желаете да премахнете като последовател и кликнете върху " Изтриване на този почитател ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР