Twitter преразглежда политиката си за постоянно блокиране на потребители, което

...
Twitter преразглежда политиката си за постоянно блокиране на потребители, което
Коментари Харесай

Twitter преразглежда политиката си за постоянно блокиране

Twitter преразглежда политиката си за непрекъснато блокиране на консуматори, което евентуално ще докара до модериране на наличието в сходство с визията на Илон Мъск за платформата на обществената медия. Това заяви през днешния ден в. " Файненшъл таймс ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Twitterпроучва дали има други принадлежности за модериране на наличието, които биха могли да заменят възбраната, най-суровото наказване за нарушаване на разпоредбите, осведоми вестникът, цитирайки доста хора, осведомени със обстановката.

Още през май малко след подписването на договорката за 44 милиарда $ за закупуването на Twitter, Мъск даде обещание промени в практиките за модериране на наличието на платформата на обществената медия.

Мъск, който назовава себе си абсолютист на свободата на словото, съобщи също, че ще анулира възбраната, коятоTwitter наложи на профила на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Според в. " Файненшъл таймс " е малко евентуално, каквато и да смяна на политиката да върне профила на Тръмп на платформата, защото " Туитър " не преглежда анулацията на забрани, наложени за нарушение на политиката против подбудителство към принуждение.

Сътрудници преглеждат области, в които, съгласно мнението им,Twitter е блокирал консуматори за по-малки нарушавания като шерване на подвеждаща информация.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР