Twitter планира да съкрати още 50 души в продуктовия си

...
Twitter планира да съкрати още 50 души в продуктовия си
Коментари Харесай

Мъск продължава да съкращава в Twitter

Twitter възнамерява да редуцира още 50 души в продуктовия си отдел през идващите няколко седмици, съобщи " Ройтерс ", като се базира на обява на " Инсайдър ".

Онлайн изданието цитира свои източници, осведомени с процесите вътре в обществената мрежа. За момента формален коментар от компанията на Илон Мъск няма.
 Twitter стартира да
Twitter стартира да " издиша " - десетки хиляди консуматори изгубиха достъп до обществената мрежа

Мъск не се впечатли

Преди единствено 6 седмици той съобщи, че няма да има нови съкращения в Twitter, откакто общият брой на чиновниците е паднал под 2000.

След като той купи обществената мрежа през октомври, в нея настъпиха голям брой продуктови и организационни промени. Верификацията на профилите стана платена услуга, някои от най-скандалните консуматори получиха опция още веднъж да разгласяват, а към 50% от работещите в компанията бяха освободени.
 Илон Мъск си търси
Илон Мъск си търси " задоволително малоумен " заместител за началник на Twitter

Това разгласи вторият най-богат човек в света

Сред тях бяха и доста модератори, които увеличи опасенията от растеж на онлайн издевателството и словото на омразата в платформата.

През ноември милиардерът се оплака от " огромна загуба на доходи ", откакто рекламодателите всеобщо ограничиха харчовете си в Twitter. Така в последното тримесечие на 2022 година приходите спаднаха с 35 на 100 до 1,025 милиарда, оповестява The Information.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР