Twitter ограничава броя на публикациите, които потребителите ще могат да

...
Twitter ограничава броя на публикациите, които потребителите ще могат да
Коментари Харесай

Twitter ограничава броя на публикациите, които потребителите ще могат да четат на ден


Twitter лимитира броя на изявленията, които потребителите ще могат да четат дневно.

„ Туитър “ ще ограничи броя на туитовете, които разнообразни профили могат да прочитат в границите на един ден, с цел да обезкуражи „ рисковите равнища на събиране на данни и манипулиране на системата “, заяви нощес изпълнителният шеф на компанията Илон Мъск в своя обява на платформата, съобщи Ройтерс.

Верифицираните профили краткотрайно ще бъдат лимитирани до четене на 6000 изявления дневно, съобщи Мъск, като добави, че непроверените сметки ще бъдат лимитирани до 600 изявления дневно, а новите непроверени сметки – до 300, прибавя Българска телеграфна агенция.

Настоящето ограничаване е краткотрайно и броят на позволените за четене изявления скоро ще бъде повишен до 10 000 изявления дневно за верифицираните консуматори,

1000 изявления дневно за непроверените консуматори и 500 изявления дневно за новите непроверени консуматори, сподели Мъск в друга своя обява в „ Туитър “,

По-рано „ Туитър “ разгласи, че ще изисква от потребителите да имат профил в платформата за обществени медии, с цел да преглеждат туитове, като в петък Мъск назова тази стъпка „ краткотрайна незабавна мярка “. Той съобщи, че стотици или повече организации извличат данни от „ Туитър “ „ извънредно нападателно “, което се отразява на качеството на услугата за потребителите.

Мъск изрази неодобрение от фирмите за изкуствен интелект, като притежателят на „ ЧатДжиПиТи “ (ChatGPT) „ Оупън Ей Ай “ (OpenAI), за това, че по думите му те употребяват „ Туитър “ за образование на своите огромни езикови модели.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР