Twitter най-накрая въвежда нова функция, с която да плаща на

...
Twitter най-накрая въвежда нова функция, с която да плаща на
Коментари Харесай

Twitter започва да плаща на своите потребители

Twitter най-сетне вкарва нова функционалност, с която да заплаща на основателите на наличие. Първите заплащания за шерване на доходи от реклами в Twitter включваха общ пакет от няколко месеца, започвайки от февруари. Съгласно политиката на компанията единствено клиентите на Twitter Blue, чиито известия са преглеждани от повече от пет милиона пъти за месец през последните три месеца, имат право да вземат участие в програмата.

Платформата изпрати имейли до определени консуматори в четвъртък, заявявайки, че отговарящите на изискванията основатели ще получат своя дял от рекламните доходи в границите на идващите три дни.

За момента не е ясно по какъв начин Twitter пресмята своите изплащания към основателите или по какъв начин разделя приходите, които се споделят с отговарящите на изискванията консуматори. Въпреки това, Бени Джонсън, закостенял коментатор и YouTuber, който си обезпечи заплащане от близо $10 000, показа своя разбор в Twitter от последните 28 дни. От него се вижда, че импресиите му възлизат на 433 милиона за този интервал от време, отговаряйки на условията за допустимост за програмата за шерване на доходи, написа Forbes.

Новината за изплащания на доходи от реклами в Twitter идват в сложен момента за компанията. Тъй като напълно неотдавна Meta пусна неговият максимален съперник – Threads, който доста хора нарекоха „ килърът на Twitter ”.

Threads обезпечи първите си 100 милиона консуматори по-рано тази седмица, което го прави най-бързо разрастващото се приложение в историята – самопризнание, подкрепено от лесния развой на регистрация на приложението, който разрешава на потребителите да влизат през своя акаунт в Instagram.

Twitter не се забави с ответен удар и юристите на компанията го дефинираха като негово „ копие “ и заплашиха Meta със съд.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР