Twitter Inc. удължи загубите си за трета поредна сесия в

...
Twitter Inc. удължи загубите си за трета поредна сесия в
Коментари Харесай

Twitter отклонява предложението на Илон Мъск, има съмнения за финансирането

Twitter Inc. удължи загубите си за трета поредна сесия в петък, увеличавайки разликата сред офертата на Илон Мъск от 54,20 $ за акция, защото се твърди, че договарянията за договорката са заседнали поради непредвидени проблеми с финансирането на дълга, написа Субрат Патнаик за Bloomberg.

Акциите на компанията за обществени медии поевтиняха с 0,4% до $49,18, губейки цели 2,5% от цената си, защото опасенията към финансирането на договорката не престават. Тези несигурности задържаха акциите на Twitter с към 9% под офертната цена.

Акциите към този момент се намаляват за трети ден, откакто скочиха във вторник, когато Мъск направи неочакван поврат след напъните си да се откаже от договорката, евентуално заобикаляйки противоречива борба в правосъдната зала.

На 3 октомври основният изпълнителен шеф на Tesla сподели, че офертата му зависи от приемането на 13 милиарда $ дългово финансиране. След това в четвъртък Bloomberg заяви, че договарянията за реализиране на съглашение са в застой, частично заради новите непредвидени условия, съгласно източници, осведомени с въпроса.

В същия ден арбитър от Делауеър спря правосъдното дело против Мъск за придобиването на Twitter, като даде на страните повече време, с цел да завършат договорката.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР