Twitter е любимата социална мрежа за мнозина, но след като

...
Twitter е любимата социална мрежа за мнозина, но след като
Коментари Харесай

Знаете ли, че можете да изтеглите своята история от Twitter

Twitter е обичаната обществена мрежа за мнозина, само че откакто Илън Мъск купи платформата тя може да претърпи промени. Поради тази причина доста хора търсят нови платформи, само че Twitter е цялостен със мемоари и през днешния ден ви демонстрираме по какъв начин да ги вземете със себе си вечно, написа.

Идеите, шегите и мненията са част от главното наличие, което нормално има всеки профил в Twitter. За някои това е метод на живот, до момента в който други, които не са толкоз рискови, го намират по-скоро като занимание. Ето за какво Twitter създаде инструмент, с който всеки консуматор може да изтегли цялата си история от платформата, включително туитове, директни известия, моменти, мултимедийни файлове (всяко изображение, видео и GIF, които са прикачени към тях).

Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да отидете в настройките на акаунта си и да щракнете върху опцията " Още " ( " More " - с иконата с три хоризонтални точки), която се появява в лентата за навигация и въведете " Вашия акаунт " ( " Your Account " ). Намерете опцията за " евакуиране на файл с вашите данни " ( " Download a file " ) и щракнете върху нея.

След това ще би трябвало да въведете паролата си, с цел да потвърдите по-късно самоличността си. Това става като получите код на имейла си или на записания телефонен номер. След като въведете кода и потвърдите самоличността си, потърсете опцията " Искане на данни " ( " Request Data option " ).

Когато компанията приготви вашия лист, подготвен за евакуиране, Twitter ще ви уведоми по имейл, телефон или уведомление, в случай че имате конфигурирано приложението, че вашата история е подготвена за евакуиране. Тогава се върнете към настройките и щракнете върху опцията " Изтегляне на данни " ( " Request Data option " ).

По този метод ще имате цялата си история в Twitter в ръцете си, от първия ви туит до последното нещо, което сте качили в обществената мрежа и най-хубавото е, че можете да видите този лист, като го отворите в браузър.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР