Twitter актуализира системата си бъди добър, помисли два пъти“, която

...
Twitter актуализира системата си бъди добър, помисли два пъти“, която
Коментари Харесай

Twitter подобрява функцията си помисли два пъти, преди да публикуваш

Twitter актуализира системата си „ бъди добър, намерения два пъти “, която подканва потребителите да преразгледат обявата си, когато са на път да постнат „ евентуално нездравословен или афектиран “ коментар или обява. Надградената функционалност към този момент е по-добра в откриването на „ претрупан с доста емоционалност език “, настояват от Twitter; осъзнава по-добре лексиката, като за това е обучавана и с на база на изявления от „ незадоволително показани общности “ и се употребява интензивно, даже когато потребителите имат директна връзка с индивида, на който са на път да изпратят коментар или известие, само че с изменен интензитет.

С други думи, в случай че имате обществен разговор в обществената мрежа с общ човек, с който взаимодействате постоянно, Twitter ще одобри, че „ има по-голяма възможност вие да имате по-добро схващане за желания звук на връзка с него “ и няма да Ви подканва да преразгледате известието си. Така че, можете да употребявате редица нецензурни и даже вулгарни изрази, с цел да се обърнете към даден собствен другар, а Twitter няма да се интересува от това. Истинска независимост. Но не по този начин стоят нещата, в случай че започнете обществен разговор с известна социална фигура или друго лице, с което нямате интензивно взаимоотношение.

Twitter за първи път стартира да тества тази система през май 2020 година, спря я малко по-късно, след което я върна още веднъж към живот през февруари тази година. Това е един от доста принадлежности, които компанията тества, с цел да се опита да поправя държанието на потребителите, като един от най-популярните е известието „ прочетете преди да ретуитнете “, което има за цел да ограничи разпространяването на подправени вести, дезинформационни изказвания и пошъл език.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР