Творбите трябва да бъдат изпратени до читалището в срок до

...
Творбите трябва да бъдат изпратени до читалището в срок до
Коментари Харесай

НЧ Гоце Делчев 2009 организира ученически конкурс за есе и рисунка на тема Памет за Левски

Творбите би трябвало да бъдат изпратени до читалището в период до 17 февруари 2023 година

За втора година Народно читалище " Гоце Делчев 2009 " в Русе ще организира районния конкурс " Памет за Левски ", адресиран към възпитаници от Русенска област. Проявата е отдадена на 150-годишнината от мига, в който Апостола на свободата прекрачва в безсмъртието.

Тази година участниците могат да показват творбите си в две възрастови групи - рисунки в групата 1 - 6 клас и есе в групата 7 - 12 клас. Няма ограничавания за броя на творбите, показани от един участник.

За най-хубавите произведения във всяка възрастова група са планувани парични награди за I, II и III място, надлежно от по 80, 50 и 30 лв.. Подготвени са и предметни награди, а всеки взел участие ще получи грамота от читалището.

Творбите би трябвало да бъдат изпратени в период до 17 февруари 2023 година на електронната поща на читалището, като бъдат посочени трите имена на участника, в кой клас и в кое образователно заведение учи. Рисунките се изпращат сканирани или снимани с телефон с добра резолюция. Допълнителна информация на тел. 0897830910.

Имената на спечелилите ще бъдат оповестени на 18 февруари на фейсбук страницата на читалището, където ще бъдат оповестени и наградените произведения. Самите награди ще бъдат връчени в деня на националния ни празник Трети март пред Паметника на Васил Левски в Парка на възрожденците.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР