Твърдолинейните позиции и коментари на Джей Ди Ванс предизвикаха нарастващо

...
Твърдолинейните позиции и коментари на Джей Ди Ванс предизвикаха нарастващо
Коментари Харесай

Тежката седмица на Ванс поражда съмнения относно кандидата на Тръмп

Твърдолинейните позиции и мнения на Джей Ди Ванс провокираха възходящо безпокойствие измежду републиканците по отношение на избора на Доналд Тръмп за кандидат-президент.

Демократите се нахвърлиха върху предишните изказвания на Ванс да го нарисуват като „ чудноват “, до момента в който републиканските стратези предизвестяват, че акцията Тръмп-Ванс би трябвало бързо да предефинира сенатора от Охайо в очите на гласоподавателите.

Клип от 2021 година, в който Ванс предизвестява, че Съединени американски щати се ръководен от „ група бездетни дами-котки, които са нещастни в живота си “, цитирайки вицепрезидента Камала Харис като образец, предизвика национална реакция. Предполагаемият претендент за президент на Демократическата партия има две доведени деца.

Ванс отбрани коментара в петък. „ Очевидно беше подигравателен коментар. Хората се концентрират толкоз доста върху сарказма, а не върху същността на това, което в действителност споделих “, сподели той пред The ​​Megyn Kelly Show. Той добави, че подлага на критика демократите, че са „ анти-семейни и анти-детски “....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР