Твърдия шампоан не е често срещан у нас, но не

...
Твърдия шампоан не е често срещан у нас, но не
Коментари Харесай

Твърд шампоан – натурален начин за възстановяване?

Твърдия шампоан не е постоянно срещан у нас, само че не е невероятно да бъде открит. Той има свойте плюсове, както и своите минуси, само че поради всички преимущества, които ни дава опеделено си коства да опитате и да се уверите сами дали е подобаващ за вашата коса. Той е естествен, не се съхранява в пластмасова опаковка и доста комфортен за пътувания, като можете просто да го сложите в пътната чанта. Не е нужно да преливате в по-малки опаквоки както при течния и така нататък Ето какво още би трябвало да знаете за твърдия шампоан:
Какво съставлява?
Твърдият шампоан е иновационна технология, с помощта на която шампоанът приема формата на сапун, само че без изсушаващите му свойства. Той се нанася по същият метод, основава пяна и може да се употребява от цялото семейство.
Предимства
Едно от главните преимущества на твърдия шампоан е неналичието на вода в състава му, надлежно и на консерванти. Той е богат на подхранващи масла и растителни съставки, което може да размени потреблението даже и на еликсир. Не вреди на околната среда, защото е изцяло естествен. Не съдържа синтетични силикони, оцветители, сулфати и други Приготвя се от зелени съставки. В своя дребен размер той съдържа скъпи растителни масла, глина, естествени полизахариди, сол, билки, ефирни масла, кедър, растителни екстракти.В състава му участват единствено сертифицирани съставни елементи. Въпреки, че са толкоз мънички, твърдите шампоани имат доста мощна централизация, икономични са и могат да се употребяват по доста време – 2-3 месеца.

Those that know me will remember the “blue hair phase” where I accidentally dyed my hair blue (it’s a long story with much alcohol involved) then had to cut it all off! It’s been growing well since I started taking some natural supplements but I really want to help the growth as much as possible so thought I’d give natural soap shampoo a go. It’s unbelievable the difference that it makes! I’m a converted woman!! Love Bee
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР