Твърди се, че всепризнат германски балетен режисьор е намазал с

...
Твърди се, че всепризнат германски балетен режисьор е намазал с
Коментари Харесай

Балетен режисьор намаза с кучешки изпражнения лицето на известна критичка

Твърди се, че утвърден немски балетен режисьор е намазал с кучешки изпражнения лицето на изтъкнат критик на премиерата на нов театър през уикенда, което е провокирало полицейско следствие, съобщи " The local ".

Марко Гьоке е нападналжурналистката Вибке Хюстер във фоайето на Държавната опера в Хановер по време на антракт на зрелище в събота, сподели работодателят на Хюстер, добавяйки, че е бил гневен на рецензията й за предходен театър.

Твърди се, че Гьоке е заплашил дамата да не влиза в Държавната опера в Хановер и я е обвинил за анулираните резервации в театъра.

Хюстер заяви за случая на полицията, която сподели, че проверява хипотетичното нахлуване.

Публичното оскърбление е също по този начин " опит за заплашване на нашия свободен, сериозен мироглед за изкуството ", сподели FAZ.

Държавната опера на Хановер съобщи в изказване, че " доста съжалява " за случая в събота вечерта.

„ Свързахме се с журналистката незабавно след случая и й се извинихме персонално “, сподели шефът на операта Лора Берман.

Институцията по изкуствата ще изследва дисциплинарните стъпки, които може да предприеме против Гьоке, " и по-късно ще предприеме дейности ", сподели Берман.

„ Дълбоко съжаляваме, че нашата аудитория беше обезпокоена от този случай “, добави тя.

Гьоке, балетен шеф в театъра в Хановер от 2019 година, беше притежател на немската танцова премия за 2022 година Следващото зрелище на новия му балет в Хановер е планувано за 24 февруари, съгласно уеб страницата на операта.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР