Твърди се, че все още никой землянин не е правил

...
Твърди се, че все още никой землянин не е правил
Коментари Харесай

Астронавти тренират за секс в Космоса

Твърди се, че към момента никой землянин не е правил секс в Космоса. В НАСА към този момент срамежливо заобикалят да разясняват тематиката, само че в един миг неизбежно и това ще се случи, отчитайки бързото развиване на частния галактически туризъм.

Но на първо място безтегловната фамилиарност, въпреки и мираж, към този момент е неизбежна поради вероятността по заселването на земната орбита, построяването на колонии на Луната и плануваните полети към Марс. Именно върху това работи към този момент екип от канадски откриватели от университетите „ Конкордия “ и „ Лавал “.

Техните заключения бяха оповестени напълно неотдавна в списанието „ Джърнал ъф секс рисърч “ (Journal of Sex Research).

Екипът се управлява от доктора по логика на психиката Симон Дюбе от университета „ Конкордия “, който приканва в научните галактическите стратегии към този момент да се включи и тематиката „ галактическа секс ология “.

Отсъствието на гравитация прави секс а по-сложен физически и неуместен, а това се оказва проблем в среда, в която чистотата е най-важният детайл. Космическите модули нормално са тесни и неуместни, а да се откри усамотение е мъчно, тъй че удовлетворението на секс уалните потребности може в действителност да се окаже комплицирана работа.

Ако се мисли в вероятност, то в дребните колонии с стеснен брой интимни сътрудници без подозрение ще зародят стресови обстановки, спорове и дори секс уално принуждение. Колкото все по-далеч от Земята и колкото все по-дълго са хората в Космоса в бъдеще, толкоз по-вероятно е да се появят тези проблеми, считат доктор Дюбе и неговите сътрудници.

Канадските учени към този момент са обрисували няколко евентуални тематики за работа.

Първо, основаване на системи и пространства, които ще разрешат интимните връзки да бъдат безвредни, хигиенични и в уютна среда. Тук също по този начин влиза и предварителното обмисляне на ражданията в Космоса, а също по този начин и лекуването на заболяванията, предаващи се по полово път.

Второ, създаваното на учащи стратегии, които да приготвят галактическите пътешественици към съкровен живот, секс уална интензивност и всички вероятни обществени проблеми, които биха зародили. И трето – да се разработят секс уални технологии като играчи или роботи, които да подсигуряват чист и доставящ задоволство секс.

Интимните връзки и секс уалност ще спомогнат животът в Космоса да стане по-приятен и не толкоз уединен, безапелационни са откривателите. Сексуалната интензивност с изключение на всичко друго смъква напрежението, смъква кръвното налягане и оказва помощ за съня, написа " Телеграф ".

Което ще бъде от извънредно значение при пътешествието до по-далечни планети или при пребиваването в лунните колонии. Интимните връзки и секс уалността в Космоса може да подобрят живота на астронавти те и на бъдещите галактически поданици да се приспособяват към галактическата среда и да възстановяват живота си, считат от екипа на доктор Дюбе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР