Твърди се, че Владимир Путин е получил сърдечен арест“ в

...
Твърди се, че Владимир Путин е получил сърдечен арест“ в
Коментари Харесай

Канал в Telegram твърди: Путин е получил „сърдечен арест“. Лежал на пода и „въртял очи“

Твърди се, че Владимир Путин е получил „ сърдечен арест “ в персоналния си апартамент в Москва в неделя вечерта. Канал в Telegram, за който се счита, че се ръководи от някогашен вътрешен човек в Кремъл, заяви за този случай. В него се споделя, че съветският водач е бил открит от пазачи на пода на спалнята „ да лежи на пода, въртейки очи “.

Лекарите са били извикани неотложно. По-късно са диагностицирали 71-годишния мъж със „ сърдечен арест “.

След това Путин е бил изместен в особено здравно заведение, издигнато в жилището, където е бил подложен на интензивни грижи, твърди източникът.

Информацията не е тествана. Тя идва след непрекъснати спекулации към здравето на Путин на фона на клюки за дълго прикрито здравно положение.

Telegram каналът General SVR, за който се твърди, че е ръководен от някогашен съветски генерал-лейтенант, разгласи в обява: „ Служителите по сигурността на съветския президент Владимир Путин, които бяха на промяна в резиденцията, чуха звук и звуци от рухване, идващи от спалнята на президента. Двама чиновници по сигурността незабавно влязоха в спалнята на президента и видяха Путин да лежи на пода до леглото и преобърната маса с храна и питиета. “

Публикацията продължава: „ Путин се имаше конвулси, до момента в който лежеше на пода, въртейки очи. “

Съобщава се, че по-късно лекарите са пристигнали и са „ реанимирали “ Путин, като „ преди този момент са открили, че президентът е получил сърдечен арест “.

Твърди се, че докладваният сърдечен удар, който към момента не е без значение доказан, е изплашил съществено близкия кръг на Путин.

General SVR постоянно твърди, че Путин употребява двойници, които заместват съветския водач за обществени събития и задгранични визити.

Двойник, както се твърди, е бил употребен от чиновници на Кремъл по време нанеотдавнашното пътешестване до Китай по време на среща със Си Дзинпин, съгласно SVR, представен от dnes.bg.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР