Твърди се, че режисьорите се редят на опашка, за да

...
Твърди се, че режисьорите се редят на опашка, за да
Коментари Харесай

Люк Литлър във война за филм за живота си, тъй като Антъни Джошуа предлага огромна оферта

Твърди се, че режисьорите се редят на опашка, с цел да създадат филм за зашеметяващото показване на Люк Литлър до финала на Световното състезание на PDC.

16-годишният Литлър притегли вниманието на нацията, като победи първенеца от UK Open Андрю Гилдинг, петкратния международен първенец Реймънд ван Барневелд и международния първенец от 2018 година Роб Крос – наред с други – с цел да стигне до финала. И въпреки всичко младежът падна на последното затруднение.

Световният №1 Люк Хъмфрис победи Литлър със 7-4 във финала в сряда в Александра Палас, с цел да завоюва първата си международна купа. Въпреки загубата в този мач, Литлър стана най-младият мъж, достигнал до финала на PDC World Championship с изумителните пет години.

Забележителното достижение на Литлър към този момент може да бъде документирано на филм. Според The ​​Sun има огромна война за наддаване за обезпечаване на правата за блокбастър за живота му. Твърди се, че продуцентската компания на боксьора Антъни Джошуа SBX Studios е един от канди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР