Твърди се, че притеснено семейство е оставено да търси изчезнал

...
Твърди се, че притеснено семейство е оставено да търси изчезнал
Коментари Харесай

Семейството твърди, че `полицията е знаела, че издирват` изчезналия баща - докато е бил мъртъв в ареста

Твърди се, че обезпокоеното семейство е оставено да търси липсващ татко, до момента в който той към този момент е бил мъртъв в полицейския арест.

Пьотр Рак, прочут като Петър, беше задържан сутринта в събота, 18 май и се разболя съществено на идващия ден. Въздушна кола за спешна помощ се втурна към ареста в Суиндън, в полицейското ръководство на Гейбълкрос, към 7:15 сутринта на идващия ден, само че макар всички старания на службите за незабавна помощ, 37-годишният - за който беше известно, че има сърдечни проблеми и алкохолна взаимозависимост - беше разгласен за мъртъв.

Семейството му, което го е търсило по това време, твърди, че се е обадило на полицията в Уилтшир в 15:49 ч. в неделя - няколко часа откакто Питър към този момент е умрял. След като ревизира с служителите на реда дали Питър е арестуван, телефонният оператор сподели, че полицията няма данни за задържането на Питър и ги насърчи да ревизират локалните лечебни заведения. Едва към 17:00 часа полицията осведоми фамилията за гибелта му.

Питър, татко на едно дете, имаше сърдечно заб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР