Твърди се, че пешеходец, който е стъпил на пътя пред

...
Твърди се, че пешеходец, който е стъпил на пътя пред
Коментари Харесай

Шофьор, обвинен в убийството на пешеходец, който е стъпил пред кола в изопачен акт на „улично правосъдие“

Твърди се, че пешеходец, който е стъпил на пътя пред кола, е бил атакуван и погубен от водача, направил „ улично правораздаване " след спор, изслушан от съда.

Съдът на Нюкасъл е споделил, че Андрю Пърт е бил на път за Co-op в Guidepost, Нортъмбърланд, когато е влезнал в сектор от пътя покрай насрещно автомобилът се ръководи от Джейк Макинтайър. След къс спор Макинтайър се върна, излезе от колата си и атакува господин Пърт с оръжие.

39-годишната жертва в началото оцеля след нападението, само че на правосъдните заседатели беше казано, че положението му се е влошило и той е бил по-късно откаран по неотложност в болница. Лекарите откриха, че той е с фрактура на черепа и кръвоизлив в мозъка. Той умря в болница осем дни по-късно. 28-годишният Макинтайър отхвърля убийството.

Дейвид Ламб KC, обвинител, сподели: „ Вечерта на 22 август предходната година Андрю Пърт, прочут измежду локалните като Перди, напусна къщата на партньорката си Сара Грей, с цел да отиде на разходка. Изглежда той и Сара са имал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР