Твърди се, че няколко души са загинали, след като два

...
Твърди се, че няколко души са загинали, след като два
Коментари Харесай

Катастрофа между два хеликоптера на американската армия, има загинали

Твърди се, че няколко души са починали , откакто два хеликоптера на американската войска са се сблъскали и разрушили в Кентъки . Губернаторът на щата Анди Бешир съобщи, че това е „ тежка вест “ , защото се чакат да бъдат доказани смъртните случаи.

Според известия в локалните медии случаят е станал към 21:35 ч. локално време през вчерашния ден , като е допустимо да са починали до девет души .

Местните военни сили потвърдиха , че техни хеликоптери са потърпевши в злополуката. Инцидентът се е случил в региона на окръг Триг , наоколо до огромната военна база „ Форт Кембъл “ .

В изказване за “BBC ” представител на “Форт Кембъл ” съобщи, че два хеликоптера от серията „ HH60 Blackhawk “ са се разрушили по време на „ рутинна подготвителна задача “ .

„ Състоянието на членовете на екипажа все още не е известно. В момента командването е концентрирано върху грижата за военнослужещите и техните фамилии “, гласи още изказването.

Представител на военните сили удостовери още, че случаят се проверява , а повече информация ще бъде предоставена, когато тя бъде налична.

Военната база „ Форт Кембъл “ се намира на малко разстояние от окръг Триг.  Въпросните хеликоптери са от 101-ва въздушнодесантна дивизия , която е единствената въздушнодесантна дивизия в американската войска и постоянно е изпращана в зони на интернационалните спорове .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР