Твърди се, че неуспешният опит на принц Хари да възстанови

...
Твърди се, че неуспешният опит на принц Хари да възстанови
Коментари Харесай

Неуспешното правно предложение на принц Хари да възстанови защитата си за сигурност „може да струва на данъкоплатеца над 500 000 паунда“

Твърди се, че несполучливият опит на принц Хари да възвърне отбраната си за сигурност при пътувания в Обединеното кралство е коствал над 500 000 паунда.

Съобщено е, че длъжностни лица са отделили общо £514 128, защото са поели два обособени желае за правосъдно преразглеждане от Хари след решението да се намали статута му на сигурност, когато той напусна ролята си на работещ кралски член и се насочи към Щатите. Тъй като Хари даде обещание да апелира решението, тази сума може да нарасне още повече.

Размерът на разноските, които Хари или държавното управление ще би трябвало да поемат, ще зависи в последна сметка от това, което съдът подреди, като губещият нормално заплаща рационалната сума на спечелилия разноски.

По делото арбитър от Върховния съд постанови, че решението да се отстрани непрекъснатата полицейска отбрана на Хари, финансирана от данъкоплатците, и вместо това да се преразгледат потребностите му за сигурност за всеки обособен случай е законосъобразно и се реалокира да отхвърли делото му.

З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР