Твърди се, че Националната агенция за борба с престъпността преглежда

...
Твърди се, че Националната агенция за борба с престъпността преглежда
Коментари Харесай

Мишел Моне: Националната агенция за борба с престъпността `преглежда плащане от 3 милиона паунда` към банковата сметка на партньора

Твърди се, че Националната организация за битка с престъпността преглежда заплащане от 3 милиона паунда, направено в банковата сметка на баронеса Мишел Моне в Coutts.

Наречена „ английското ФБР “, организацията проверява ролята на Моне и нейния брачен партньор Дъг Бароуман в абсурда с PPE Medpro от май 2021 година

Шотландският магнат за долни дрехи предишния месец призна, че е излъгала пред публицисти, когато отхвърли да е забъркана в PPE Medpro. По време на пандемията тя насочи компанията към държавното управление, преди да завоюва £200 милиона в контракти за Covid.

Според Sunday Times, заплащане от £3 милиона в сметката на баронеса Моне при Coutts се допуска, че се ревизира деликатно от изследването на NCA. Беше обявено, че съставлява интерес за NCA, защото е дошъл, откакто облаги от £65 милиона от PPE Medpro са били трансферирани към тръстове и сметки, свързани със брачна половинка й.

Бившият сътрудник от консерваторите обществено съобщи, че може единствено косвено да се възползват от облагите от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР