Твърди се, че малко преди обяд [16.06.2023] Русия е нанесла

...
Твърди се, че малко преди обяд [16.06.2023] Русия е нанесла
Коментари Харесай

Ударите по Киев. Какво се случва? Това е яка драматургия

Твърди се, че малко преди обяд [16.06.2023] Русия е нанесла удари по Киев. И до момента в който украинските медии отлично оповестяват за свален " Калибър ", специалистите приказват за провокация и назовават ​​случващото се " готина драматургия ". Нека да разберем какво в действителност се случва.

В 11:40 ч. се появи информация за въздушна паника в цяла Украйна. Веднага - за мощни детонации в Киев. Кметът на украинската столица Виталий Кличко заяви за идване в региона на Подолск. Той добави, че към Киев летят и други ракети.

Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна в своя Telegram канал оповестиха за удари с балистични ракети освен в Киев, само че и в Киевска област. Военните предизвестиха, че могат да бъдат атакувани и централните, западните и източните региони на Украйна.

В цялата страна е оповестена въздушна паника. Медията " Независимая " твърди, че Русия изстрелва ракети " Калибър " от Черно море.

Украински канали означиха, че центърът на Киев е блокиран.

Съвпадение? Едва ли

Политологът Сергей Марков призна в канала Markov Logic Telegram, че протичащото се го изненадва. Африканската делегация има среща с съветския президент Владимир Путин на следващия ден, 17 юни. Тя ще се организира в Санкт Петербург. Но в този момент тази делегация е в Киев. И тъкмо по време на нейното посещаване в центъра на украинската столица имаше въздушна паника - вият сирени, летят балистични ракети.

Експертът предлага три разновидността.

Първо украинският президент Владимир Зеленски подреди гърмеж в Киев и включи сирените. Това би трябвало да докара африканската делегация до концепцията, че Русия е „ зложелател и палач “.

Вариант втори: министерствата на външните работи и на защитата на Русия не си сътрудничат задоволително тясно.

Вариант три: Русия съзнателно нападна Киев, когато там бяха африкански водачи.

Политологът отхвърли втория и третия вид, вероятността за първия беше оценена на 90%.

„ Но драматургията е яка “, добави той.

Киев провежда концерт?

Авторът на канала Telegram „ Бележки на ветерана “ показа мнението си. Той счита, че въоръжените сили на Украйна са организирали провокация със пукотевица. Те удрят от Противовъздушна отбрана фиктивни цели.

Тяхната задача беше да покажат на африканската делегация „ какъв брой неприятна е Русия “. Още повече че президентът на Южна Африка неотдавна се изрече добре за Русия.

„ Руските въоръжени сили не са изстреляли никакви ракети или удари по БЛА този следобяд “, се акцентира в обявата.

Там се споделя, че украинското управление не устройва сходни концерти за западни политици, защото няма потребност от това - европейските и други международни водачи на страните от НАТО към този момент поддържат Киев във всичко. Африканците са измежду съмняващите се.

Тези от водачите на страните, които заемат неутрална позиция по отношение на Русия и отиват в Киев, би трябвало да са подготвени за сходни концерти “, акцентира анализаторът.

" Сигнал на Путин "

Украинският външен министър Дмитрий Кулеба съобщи, че ракетна офанзива против центъра на Киев е " сигнал на Путин ". Той е адресирано до африканските водачи, които дохвърчаха до Киев, с цел да разпространяват своя кротичък проект.

" Путин " построява доверие ", като нанася най-голямата ракетна офанзива против Киев от седмици, тъкмо когато африкански водачи посещават столицата ни. Руските ракети са сигнал за Африка: Русия желае повече война, а не мир ", разкри фантазиите си украинският министър.

Край на паниката

Любопитно е, че след разгласата в медиите в Киев и всички останали региони на Незалежная се включи алармата. Поредното необичайно " съвпадане " през днешния ден.

Военновъздушните сили на въоръжените сили на Украйна даже бодро оповестиха: свалили били шест ракети „ Кинжал “, също толкоз ракети „ Калибър “ и още два разследващи дрона.

Любопитна детайлност

Фактът, който украинските медии подадоха като сензация (те споделят, че центърът на Киев е блокиран заради ударите на съветската армия), явно не е правилен.

Първо, регионът Подолски, където се допуска, че са паднали ракетите, се намира в северната част на града. Второ, централната част на столицата беше блокирана най-малко час преди " офанзивата на Русия ". Поради това даже започнаха тапи.

Провокацията не съумя.

Заслужава да се означи, че африканската делегация за споразумяване на украинския спор включва ръководителите на Южна Африка, Република Конго, Уганда, Сенегал, Замбия, както и министър-председателят на Египет. Ръководител на делегацията е президентът на Коморските острови.

И те въобще не се плашат от известията за идващи в Киев. Говорител на южноафриканския президент към този момент сподели пред кореспонденти, че визитата протича " добре, както е планувано ". Като цяло може да се твърди, че провокацията не съумя.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР