Твърди се, че мъж от Тексас е застрелял двама членове

...
Твърди се, че мъж от Тексас е застрелял двама членове
Коментари Харесай

Въоръжен мъж се усмихва на снимка, след като застреля членове на семейството си, защото са практикували „магьосничество“ върху него

Твърди се, че мъж от Тексас е прострелял двама членове на фамилията, тъй като е вярвал, че те практикуват магьосничество върху него, споделиха ченгета.

Уилман Сандовал, на 23 години, наподобява се усмихна леко на фотографията си, откакто беше задържан по голям брой обвинявания в жилищен комплекс в Хюстън в неделя, съгласно полицията.

Няколко часа по-рано се допуска, че Сандовал е „ станал от дивана “ и е стрелял с черен револвер в кухнята, където негов родственик е готвил, се споделя в предварителните правосъдни записи, прегледани от The Post.

Първата жертва е била простреляна шест пъти, се споделя в документа.

Когато втори родственик отиде да помогне на първия с пострадванията им, Сандовал твърди, че е насочил револвера към тях и е стрелял два пъти – улучил е другия член на фамилията един път в главата.

Трети родственик също е бил у дома по това време и е споделил на управляващите, че е видял Сандовал да „ насочи черния револвер непосредствено “ към тях – само че не наподобява да е бил убит, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР