Твърди се, че кралица Елизабет II била бясна на принц

...
Твърди се, че кралица Елизабет II била бясна на принц
Коментари Харесай

Елизабет II била бясна на Хари и Меган, защото кръстили дъщеря си на нея, без да я попитат

Твърди се, че кралица Елизабет II била гневна на принц Хари и Меган Маркъл, откакто те декларирали, че са получили нейната благословия за името на щерка си Лилибет.

 

Кралски асистент твърди в идната биография „ Чарлз III: Новият крал. Нов съд. Вътрешната история “, че починалата кралица е била „ толкоз ядосана, колкото в никакъв случай никой не я е виждал ", откакто херцогът и херцогинята на Съсекс обществено обявиха, че са получили утвърждение да употребяват нейния псевдоним от детството за второто си дете, предава Daily Mail.

 

Новото разобличаване идва повече от две години, откакто вътрешен човек от двореца сподели пред BBC, че кралица Елизабет, която умря през септември 2022 година, „ в никакъв случай не е била питана “ за мнението ѝ по отношение на името на Лилибет преди раждането ѝ през юни 2021 година

 

„ Източник от двореца споделя на BBC, че кралицата не е била питана от Меган и Хари по отношение на потреблението на детския ѝ псевдоним; отчети допускат, че Хари е изискал позволение от кралицата да нарекат новороденото си дете „ Лилибет “; само че източникът от двореца споделя, че кралицата „ в никакъв случай не е била питана “, написа кралският сътрудник на BBC Джони Даймънд в Twitter.

 

Според други - те въпреки всичко са ѝ се обадили и кралицата „ не можела да каже „ не “.

 

Семейство Съсекс разгласи раждането на момиченцето си в изказване, в което написаха:

„ Тя е повече, в сравнение с в миналото бихме могли да си представим, и оставаме признателни за любовта и молитвите, които изпитваме от целия свят. Благодаря ви за непрестанната добрина и поддръжка в този доста специфичен миг за нашето семейство. “

 

Те прибавиха: „ Лили е кръстена на своята прабаба, Нейно Величество Кралицата, чийто семеен прякор е Лилибет. Второто ѝ име, Даяна, беше определено в чест на обичаната ѝ починала баба, принцесата на Уелс.

Трябва да се означи, че Бъкингамският замък отпразнува раждането на Лили дни по-късно в изказване от името на кралското семейство.

 

„ Кралицата, принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол и херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха осведомени и са възхитени от новината за раждането на щерка на херцога и херцогинята на Съсекс “, сподели представител тогава.

 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън прибавиха в туит: „ Всички сме възхитени от щастливата вест за идването на бебето Лили. Поздравления за Хари, Меган и Арчи. “

 

Освен Лилибет Даяна, която към този момент е на 2 години, Хари и Маркъл са родители и на наследник Арчи Харисън, който се роди през май 2019 година

 

Инфо: pagesix.com

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР