Твърди се, че жена от Флорида е отприщила серия от

...
Твърди се, че жена от Флорида е отприщила серия от
Коментари Харесай

Жена от Флорида „подстрекаваше, подиграваше се и се намесваше“ в сбиване на ученици в училищен автобус в диво меле видео: полиция

Твърди се, че жена от Флорида е отприщила серия от удари с юмруци върху възпитаник по време на сборичкване на автобусна спирка мигове откакто тя извика на едно от девойките да я бие--, демонстрира видео от мобилен телефон.

Дивото меле на 1 март стартира като спор сред двама възпитаници, който бързо ескалира в юмручен пердах, който притегли вниманието на други възпитаници и възрастни.

Това включваше Тайтяна Дъфи, 28, която „ подстрекаваше, подиграваше се и се намесваше “ в сбиването, като предполагаше, че е нанасяла лични удари, сподели полицията на Хейнс Началникът Грег Горек, който разпознава Дъфи като един от настойниците на ученика.

" Участието на възрастен в насърчаването и присъединяване в тийнейджърски пердах на автобусна спирка е недопустимо и надълбоко обезпокоително ", сподели Горек. „ Това държание освен ескалира насилието, само че също по този начин проваля упованията на нашата общественост за отговорността на възрастен да помогне за отбраната на нашите деца. “

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР