"Твърди се, че г-жа Фандъкова не си е платила местните

...
"Твърди се, че г-жа Фандъкова не си е платила местните
Коментари Харесай

Мая Манолова увърта за имотите си, сопна се на неудобни въпроси

"Твърди се, че госпожа Фандъкова не си е платила локалните налози ".

Така претендентът за кмет на София Мая Манолова се опита в предаването "Плюс-Минус. Коментарът след новините " да избяга от въпрос за двата й парцела в София, за които се твърди, че е придобила под пазарната цена.

Бившата депутатка от Българска социалистическа партия бе очевидно ядосана на въпросите на водещите и се опита да "финтира " водещите, като смени тематиката на диалога и нападна Йорданка Фандъкова.

"Тези мои 2 парцела са обществено декларирани, те са известни, оценени. Влязох във властта през 2005-а година с два парцела. В момента имам 2 парцела, апартамент от 96 квадрата в хладилника и адвокатска адвокатска фирма, която е купена с заем ", стартира да се изяснява с очевидно терзание в гласа претендентът за кмет.

Манолова съобщи, че не е закупила парцелите под пазарните цени, само че по този начин и не съумя да убеди феновете, че изказванията й са истина.

Кандидатът за кмет очевидно се подразни и на въпрос кои са хората, които стоят зад нея.

"Вие участвате ли в диалога ", сопна се просташки Манолова.

На въпрос от кое място идва финансирането й, някогашната депутатка се оправда:

"Може да видите на уеб страницата на сметната палата и акцията цялостен лист с донорите, преведените суми и направените разноски. Това е динамичен развой, в който последните импортирани суми може и да не бъдат отразени на секундата ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР