Твърди се, че е бил извършен опит за убийството на

...
Твърди се, че е бил извършен опит за убийството на
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Извършиха опит за убийството на Путин, твърдят руски медии

Твърди се, че е бил осъществен опит за убийството на съветския президент Владимир Путин, до момента в който се е отправял към резиденцията си.

Според информация, оповестена от някои съветски медии, когато колата с президента е заобикаляла преграда, на пътя се е чул мощен тропот от предното ляво колело, последван от мощен пушек.

Отбелязва се, че по отношение на случая са арестувани няколко лица от защитата на В. Путин. Това се дължи на обстоятелството, че стеснен кръг от хора е знаел маршрута на президента.

„ Президентът от време на време, по рекомендация на службата за сигурност, пътува с кола като част от авариен конвой, който се състои от пет бронирани машини.

По пътя към резиденцията първата ескортирана кола е блокирана от кола за спешна помощ, втората ескортираща кола, без да стопира, заобикаля ненадейно зародило затруднение. По време на заобикалянето на трудността от третия автомобил, в който се намираше Путин, от лявото предно колело се чу мощен тропот, последван от мощен дим “, се споделя в информацията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР