Твърди се, че бивш финалист от Strictly Come Dancing е

...
Твърди се, че бивш финалист от Strictly Come Dancing е
Коментари Харесай

Финалистът от Strictly Come Dancing `получава роля в новото шоу за запознанства на BBC`, след като намери любов с колегата си

Твърди се, че някогашен финалист от Strictly Come Dancing е получил роля като хазаин на " вълнуващо " ново шоу за запознанства.

Съобщава се, че 32-годишният Джо Съг ще бъде хазаин на идно пилотно шоу със заглавието „ Най-честното игрово шоу в света “ за BBC. Говори се, че новото шоу включва " трогателен нов формат за запознанства, обвързван с честността ", който включва " един или два обрата ".

Твърди се, че основателят на наличие - който доближи до финала на Strictly през 2018 година - ще събере група самотници. Съобщава се, че те ще споделят своите „ положителни и грозни истини “ с евентуални сътрудници в идното шоу.

Съобщава се, че се прави пилотен епизод в съдействие с продуцентската компания на Джо Final Straw Productions. Твърди се, че макар че е поръчан единствено водачът, в бъдеще може да се работи по цялостна серия.

Източник сподели на Sun, че това е „ трогателен “ формат. Те споделиха: „ Това е трогателен нов формат за запознанства, обвързван напълно с честността, което оз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР