Твърди, че е в предаването с мисия Сравнително скоро започна излъчването

...
Твърди, че е в предаването с мисия
Сравнително скоро започна излъчването
Коментари Харесай

Стана ясно кой ще спечели „Мастършеф“8

Твърди, че е в предаването с задача

Сравнително скоро стартира излъчването на предаването „ Мастършеф “ 8, което се чака да продължи до Нова година. Снимачният развой обаче от дълго време е завършил и се излъчва на запис, а триумфите, неуспехите и крайният резултат са ясни на всички от екипа.

 

И макар че всеки от тях е подписал документ за конфиденциалност и разгласяването може да му коства солена санкция, както може да се чака, в пресата изтече информация за крайния победител – миската Лора Асенова. Така твърди Божана Кацарова – крайният победител на шоуто преди 6 години, която се постара да раздуха клюката в медиите.

 

 

Още по време на кастинга пред новото жури на този сезон, хубавицата Лора от Бяла Слатина, която се кичи с купата „ Мис Вселена България “ 2019, се появи с корона на главата и разгласи, че тя ще се бори за идея – да покаже, че хубавите дами могат и да готвят.

 

Колко обаче коства успеха в „ Мастършеф “ тая година? Зрителите са безапелационни, че тоя сезон се обрисува като най-слабият от всички. Топ кулинарите, с искания да се появят по малкия екран, знаят да вършат по 2-3 неща, а относително лесните крем карамел и кекс, се оказаха  тестване за част от готвещите, както и работата с желатин при приготвянето на чийзкейк – все неща, които всяка втора стопанка в България прави без проблем.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР