Твърди, че българските служби са тежко пробити от руско влияниеСпоред

...
Твърди, че българските служби са тежко пробити от руско влияниеСпоред
Коментари Харесай

Методи Андреев: Русия отдавна не е онази братска държава

Твърди, че българските служби „ са тежко пробити от съветско въздействие
Според новия отчет на ДАНС, оповестен през вчерашния ден, България продължава да е обект на систематичен разследващ интерес.

Русия употребява агитация и дезинформация, с цел да упражнява въздействието си у нас. През втората половина на предходната година е почнала огромна хибридна акция против разширението на НАТО на изток и повишение на въздействието на Русия измежду други страни, измежду тях и България, са изводите в документа на Държавната организация „ Национална сигурност “.



„ Това, което излиза като отчети от ДАНС, ДАР и Военна информация, това са годишните отчети, които службите би трябвало да показват пред Народното събрание. Когато се образува Народното събрание след 2 октомври, евентуално ще ги прегледат депутатите. Такива отчети е имало и преди. Този път, това което излезе в медиите от трите служби, ми прави усещане, че само в ДАР няма упомената Русия като източник на тези хибридни офанзиви и закани. Но по-важното е какво са дали в секретната част ”, разяснява пред Нова телевизия някогашният член на комисията за надзор на службите и на комисията по досиетата Методи Андреев.

„ Тази работа не е изненада. За всички стана ясно, че Русия не е онази страна – братска страна, която мисли за бъдещето и добруването на Българите и други нации по света. Видя се, че тя демонстрира един диктаторски режим. Тя стартира една нелогична война в самостоятелна Украйна. Виждаме по какъв начин рекетира света и Европа с газа ”, акцентира Андреев.
Източник: standartnews.com
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР